Woensdag 27 april – Koningsdag

Ballonoptocht10.30 – 11.30 uur Aubade en ballonoptocht
Ook dit jaar beginnen we Koningsdag traditioneel met een aubade en aansluitend een ballonoptocht. Vanaf 10.30 uur kunnen de ballonnen opgehaald worden in het dorpshuis. De kinderen krijgen via school een kinderflyer krijgen met daaraan een ballonkaartje voor de wedstrijd. Kinderen die (nog) niet in Asperen naar school gaan, kunnen een flyer en ballonkaartje ophalen aan de bar in het dorpshuis.

Om 10.45 uur verzamelen we voor het dorpshuis en lopen we achter muziekvereniging Ad Astra aan naar het gemeentehuis voor de aubade om 11.00 uur. Vervolgens gaan we terug naar het dorpshuis om de ballonnen los te laten. Wiens ballon zal het meest ver komen? *

Bij terugkomst in het dorpshuis staat er limonade en iets lekkers voor iedereen klaar!

* Ballonkaartjes die worden teruggestuurd, kunnen tot 31 mei a.s. worden ingeleverd bij Judith Vuurens, Verlengde Middelweg 3 in Asperen.

12.30 – 13.30 uur Fotopuzzeltocht
Dit jaar is de speurtocht anders dan anders! Je gaat op onderzoek in eigen dorp en verkent allerlei bekende (en onbekende) plekjes in Asperen. We weten dat jullie allemaal superspeurneuzen zijn, dus dat gaat zeker goed komen! Voor kinderen onder de 8 jaar zien we voor de veiligheid graag een ouder/begeleider die mee wil speuren.
Leeftijd t/m 11 jaar

Vanaf 13.30 uur Familiemiddag met o.a. de Kinderdisco
Deze middag kunnen jullie springen en swingen op de dansvloer. (meer info volgt)