De Meerkamp

De Meerkamp vormt een rode draad tijdens deze Sport- en feestweek 2024. Deelnemende teams komen tijdens deze week voor een aantal (grote) uitdagingen te staan.

De Meerkamp zal een bikkelharde strijd worden tussen verschillende teams uit Asperen. Deze teams kunnen bestaan uit vrienden, collega’s, buurtgenoten of familieleden. Een complete mix van dit alles mag natuurlijk ook. Een week lang zal het uiterste worden gevraagd van de deelnemers. Tijdens vijf verschillende onderdelen gaan we zien welk team zich met behulp van bloed, zweet en tranen zal laten kronen tot winnaar. Eeuwige glorie in Asperen zal hen ten deel vallen!

Deze spectaculaire, niets ontziende, strijd gaat gepaard met veel gezelligheid en plezier. Uniek om mee te maken, maar nog leuker om actief aan mee te doen. De verschillende onderdelen zijn te vinden in het programmaoverzicht.

Spelregels

Tijdens deze week houdt een onafhankelijke jury, bestaande uit leden van het Oranjecomité, de punten bij en deelt eventueel bonus- of strafpunten uit. Hierbij kan geen bezwaar worden aangetekend.

Op de website van het Oranjecomité en op de socials worden de actuele tussenstand en foto’s gepubliceerd.

Het winnende team wordt op zaterdagavond in de feesttent gehuldigd en krijgt een wisselbeker voor een jaar mee naar huis.

Het minimum aantal deelnemers per team is acht. Een mix van dames en heren is gewenst en de minimumleeftijd voor deelname is 16 jaar. 

Per team betaal je € 10,- inschrijfgeld.

Meld je Hier aan!

Mocht je vragen hebben, stuur ons een bericht via instagram/facebook of stuur ons een email: oc-asperen@hotmail.com

Voor verdere vragen kan je terecht bij:

oc-asperen@hotmail.com

FEEST
MAAK
JE SAMEN

Voor verdere vragen kan je terecht bij:

oc-asperen@hotmail.com

FEEST MAAK
JE SAMEN!